طب سنتی

نقش تغذیه در بروز بیماری ها

تحقیقات نشان می‌دهد که بیش از ۶۴ درصد بیماری ها با تغذیه ی انسان ارتباط دارند و طی ۱۰ سال آینده، نقش تغذیه در بروز بیماری ها به حدود ۷۵درصد می رسد.اگر تاثیر مواد غذایی را در بروز بیماری ها تفکیک کنیم به نتایج خاصی می رسیم.

تغذیه ی غلط علت ۸۰درصد همه موارد بیماری های قلبی و عروقی شامل سکته های قلبی و مغزی و فشار خون هست.علت همه ی موارد چاقی و دیابت نوع دو نیز تغذیه ی نادرست هست و تغذیه غلط در ۱۰۰ درصد مشکلات گوارشی نقش دارد و می دانیم در جامعه ی فعلی ایران بیش از ۵۳ درصد افراد جامعه درگیر نوعی از مشکلات گوارشی و سوءهاضمه هستند.

تحقیقات جدید در کشور نشان می دهد با اصلاح وضع تغذیه در افراد دریک بازه ی زمانی کوتاه مدت،پیشگیری میشود از :

۲۵ درصد بیماری های قلبی عروقی

۲۰درصد از بیماری های تنفسی

۳۰ درصد انواع سرطان ها

۵۰ درصد از بیماری دیابت نوع دو

شاید با این گزارش آماری به نقش تغذیه ی غلط در بروز پیری زودرس و تضعیف سیستم ایمنی و بروز سندروم خستگی مزمن که از مشکلات جدی انسان امروز هست،کمر توجه شود.

با این مطالعات شکی نیست که باید وضعیت تغذیه ی انسان اصلاح شود ولی سئوال این است تغذیه درست کدام است؟

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن